Miranda's Beautysalon

Hallo en welkom bij Miranda's Beautysalon in Steenwijk

Miranda's Beautysalon in Steenwijk is een professionele en sfeervolle schoonheidssalon vlakbij het centrum van Steenwijk. Miranda's Beautysalon staat voor perfectie, schoonheid, kwaliteit, ontspanning en resultaat voor een betaalbare prijs. Met ons vakkundig en onderbouwend advies van onze schoonheidssalon is succes voor schoonheid gegarandeerd.

Om aan onze hoge eisen te voldoen werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van Cenzaa waardoor perfectie en kwaliteit gegarandeerd zijn. In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Miranda's Beautysalon bied veel verschillende schoonheidsbehandelingen aan die onder andere bestaan uit huidverzorging, huidverbetering, huidadvies, ontspanning, manicure, pedicure en laserontharing. Bij Miranda's Beautysalon komt u echt even helemaal tot rust, even weg uit het hectische leven.

Tot gauw bij Miranda's Beautysalon!
Mirandas Beautysalon Steenwijk